Jäsenkyselyn vastausaikaa on jatkettu 3.6.2018 saakka!

Liittomme selvittää vielä näin kesän kynnyksellä jäsenkuorojen nykytilannetta ja liiton palveluvalikoiman merkitystä jäsenkuoroille. Näitä kysymyksiä varten on avattu jäsenkysely, jonka vastausaikaa on jatkettu 3.6.2018 saakka. Toivomme vastauksia ennen kaikkea kuorojen hallintoväeltä mutta myös rivikuorolaisilta, ja samasta kuorosta vastaajia voi olla useita. Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä, jotta voimme kehittää liiton toimintaa ja palvella jäsenkuorojamme entistä paremmin. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia. Vastauksia analysoidaan kesän ja syksyn aikana, ja niitä hyödynnetään liiton toimintasuunnitelman valmistelussa ja strategian toteuttamisessa vuodesta 2019 alkaen.

Tähän kyselyyn 3.6.2018 mennessä vastanneet saavat 25 % alennuksen liiton tuotevalikoimasta alennuskoodilla JÄSEN25. Alennus ei koske anottavia huomionosoituksia (ansiomerkit, elämäntapamerkit, standaarit), laulajamerkkejä tai vuosiruusukkeita. Alennuskoodin voi käyttää joko kuoro- tai henkilökohtaiseen tilaukseen, ja yksi tilaaja voi käyttää koodin vain kerran yhteen tilaukseen. Alennuskoodi on voimassa 30.6.2018 mennessä tehtyihin tilauksiin.

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://goo.gl/forms/MNp1hffTGUFONyNH2