Uusi Hartaita lauluja II -kokoelma ilmestynyt!

Uusi hengellisiä mieskuorolauluja sisältävä nuottikokoelma Hartaita lauluja II on ilmestynyt. Mukana on ohjelmistoa niin jumalanpalveluksiin, hautajaisiin ja muihin hengellisiin tilaisuuksiin kuin kirkkokonserttikäyttöönkin. Kokoelmaan on sisällytetty myös muutama klassikkolaulu vanhasta, jo loppuunmyydystä Hartaita lauluja I -kokoelmasta. Valtaosa teoksista on säestyksettömiä, lisäksi mukana on muutama piano- tai urkusäestyksellinen teos.

Nopean tilaajan etu: 8.3.2015 mennessä tehdyt tilaukset jäsenkuoroille 20 euron kappalehintaan! Mikäli kirjat noutaa Talvipäiviltä Porista (ennakkotilaukset Poriin 4.3.2015 mennessä) tai liiton toimistolta, tilauksesta ei veloiteta toimituskuluja.

Nuottikokoelman normaali jäsenhinta on 23 euroa/kpl (sis. alv 10 %, muille 28 euroa/kpl) ja sitä voi tilata liiton toimistosta puhelimitse tai sähköpostilla. Postitse toimitettavissa tilauksissa veloitetaan lisäksi toimituskulut.

Lisätietoja ja kokoelman sisällys: http://smkl.sulasol.fi/tuotteet/uutuuksia/