Tulevaisuusrahaston kevään 2016 hakukierroksen apurahat jaettu

Suomen Mieskuoroliiton Tulevaisuusrahaston kevään 2016 hakukierroksen apurahat on jaettu. Päätöksen apurahoista teki Suomen Mieskuoroliiton liittohallitus kokouksessaan 29.5.2016. Hakijoita oli yhteensä neljä, joista yksi sai myönteisen päätöksen:

Chorus Cathedralis Iuniorum - CCI 600 euroa: CCI-kuoron konserttimatka Mallorcalle poikien kuorokiinnostuksen ylläpitämiseksi

Apurahoja myönnettäessä kiinnitettiin erityisesti huomiota suunnitelman konkreettisuuteen ja vaikuttavuuteen sekä siihen, että hankkeen kohderyhmä on selkeästi poika- tai nuorissa mieslaulajissa. Rahastosta ei tueta jo olemassa olevien kuorojen perustoimintaa, vaan ensisijaisesti uusien kuorojen perustamista sekä muita hankkeita ja projekteja.

Tulevaisuusrahaston pääomaa kartoitetaan lahjoituksin. Näin voit lahjoittaa Tulevaisuusrahastoon: Suomen Mieskuoroliitto ry, FI36 1271 3000 0836 46 (NDEAFIHH), viestikenttään maininta ”Tulevaisuusrahasto”. Lahjoittajan ei tarvitse olla Suomen Mieskuoroliiton jäsen. Poliisihallituksen rahankeräyslupa POL-2016-1078 Tulevaisuusrahaston pääoman kartuttamiseksi on voimassa 18.5.2016–31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lisätietoja: www.mieskuoro.fi/toiminta/tulevaisuusrahasto/