Suomen mieskuoroliitto
Suomen mieskuoroliitto
Suomen mieskuoroliitto
Valikko

Talvipäivät ja liittokokous Porissa 7.3.2015 - ilmoittautumisaikaa jatkettu 8.2. saakka!

Vielä ennen Madetoja-kilpailua kutsumme mieskuoroväen Poriin Talvipäivä-seminaarin ja liittokokouksen merkeissä lauantaina 7.3.2015. Tapahtuma on suunnattu erityisesti kuorojen puheenjohtajille, sihteereille ja rahastonhoitajille sekä muulle kuorojen hallintoväelle, mutta kaikki mieskuorolaiset aveceineen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Tapahtumapaikkana on Porin Mies-Laulun talo (Vapaudenkatu 10). Tapahtuma alkaa lauantaina 7.3.2015 klo 10 ja päättyy klo 19 alkavaan gaalaan illallisineen. Talvipäivien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 8.2.2015 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää! 


Tapahtuman teemana on mieskuorojen toiminnan ja projektien mahdollistaminen ja rahoitus. Asiaa sivutaan niin apurahojen kuin kaupunkien ja kuntien kulttuuritoimien puolesta. Talvipäiville tyypilliseen tapaan seminaariin kuuluu myös liittokokous ja liittohallituksen kyselytunti, jossa on mahdollisuus kuulla liiton pitkän tähtäimen tärkeimmistä kehityskohteista ja suunnitelmista. Liittokokouskutsut lähetetään jäsenistölle vuoden 2015 alkupuolella. 

Seminaaripäivän päätteeksi päästään nauttimaan gaalasta Porin Mies-Laulun Välimiesten a cappella -show'n merkeissä. Illallinen toteutetaan ihka oikean sikajuhlan hengessä, ja luvassa on myös mieskuoro-ohjelmistoa uudella twistillä jazz-triolle sovitettuna.

Talvipäivien osallistumismaksu on henkilöä kohti 80 euroa, joka sisältää päivän koulutuksen, osallistumisen liittokokoukseen, lounaan, iltapäiväkahvin, gaalan ja illallisen. Pelkkä päiväpaketti ilman gaalaa ja illallista maksaa 50 euroa henkilöltä. Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella osoitteessa http://ifest.fi/form/?oid=8&GUID=5f7bdbb7dfef311519cab783b99935ef