Seuraavat Talvipäivät Tuusulassa 8.-10.3.2019

Suomen Mieskuoroliiton seuraavat Talvipäivät järjestetään Tuusulassa 8.-10.3.2019. Tapahtumapaikkana on kokoushotelli Gustavelund Tuusulanjärven rannalla. Tapahtuman sisältö on suunnattu erityisesti mieskuorojen hallintoväelle, kuten puheenjohtajille, sihteereille, rahastonhoitajille ja muille jäsenkuorojen hallitusten jäsenille ja aktiivitoimijoille, mutta myös isommat iskujoukot, kokonaiset mieskuorot sekä avecit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapahtuma sisältää lauantaipäivän 9.3.2019 aikana hallintoväen seminaarin, liittokokouksen, mieskuorokonsertin sekä tietysti karonkan. Tapahtumaan kuuluu myös jo perjantaina alkava Liiton Miesten harjoitusperiodi, ja Liiton Miehiä onkin mahdollisuus kuulla Talvipäivien mieskuorokonsertissa. Talvipäivillä voi myös osallistua Liiton Miesten koelauluun. Majoittuminen Gustavelundissa on mahdollista perjantaista sunnuntaihin saakka.

Tapahtuman isäntäkuoroina toimivat Keski-Uudenmaan jäsenkuoromme Järvenpään Mieslaulajat, Keravan Mieslaulajat ja Tuusulan Mieslaulajat. Lisätietoja tapahtuman aikataulusta ja hallintoväen seminaarin sisällöstä on luvassa syyskuussa. Tuolloin julkistetaan myös tapahtuman osallistumismaksut ja avataan ilmoittautuminen. Seuraa tapahtumajärjestelyjen etenemistä Talvipäivien omilla sivuilla ja Facebookissa!