Oulun Talvipäivien 18.–20.3.2016 ilmoittautuminen on alkanut, tervetuloa mukaan!

Liiton seuraavat Talvipäivät järjestetään Oulussa 18.–20.3.2016. Luvassa on pitkästä aikaa mieskuoromusiikin täyttämä kaikille mieskuorolaisille suunnattu tapahtuma. Lisäksi konserteissa kuullaan maailmanluokan lauluyhtyetähtiä Rajatonta ja tanskalaista Touchéta Oulu Sinfonian ja Oulu All Star Big Bandin säestäminä. Talvipäivillä järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen myös odotettu lauluyhtyekilpailu.

Mukaan Talvipäiville kutsutaan ennen kaikkea kokonaisia kuoroja ja lauluyhtyeitä, mutta myös pienemmät iskuryhmät ja yksittäiset laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan mieskuoromenoon!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Oulun Musiikkijuhlien kanssa ja isäntinä toimivat paikalliset jäsenkuoromme Pohjan Laulu, Oulun NMKY:n Mieslaulajat, Haukiputaan Mieskuoro ja Iin Mieslaulajat. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.1.2016. Osallistujapaketteja on kuitenkin saatavilla rajallinen määrä, joten oma osallistuminen kannattaa varmistaa viimeistään vuoden loppuun mennessä.

Lisätietoja Talvipäivistä, osallistumismaksuista ja ilmoittautumisesta: www.mieskuoro.fi/tapahtumat/talvipaivat2016/

Lauluyhtye Rajaton © Ville Paul Paasimaa