Mestarimerkkilaulut uudistuu kokoelman 2. painoksessa

Suomen Mieskuoroliiton Mestarimerkkilaulujen vuonna 2009 ilmestynyt 1. painos on loppuunmyyty. Uudistettu 2. painos ilmestyy alkuvuoden 2017 aikana. Samalla mestarikokonaisuuteen tehdään myös yhden laulun muutos: nro 12 Liljankukka kullankeltainen (Paavo Heininen) vaihtuu Juuso Vanosen sovitukseen Lasse Mårtensonin klassikosta Laiskotellen. Tämän lisäksi uuteen painokseen on korjattu painovirheitä. Julkaisun jäsenhinta säilyy uuden painoksen ilmestyttyä ennallaan 28 eurossa (muille kuin jäsenille 33 euroa).

Siirtymäaika uuteen painokseen on vuoden 2017 loppuun saakka, ja tänä aikana mestarimerkkitentteihin käy lauluista kumpi tahansa, Liljankukka kullankeltainen tai Laiskotellen. Laiskotellen-laulun irtonuotti on myös ostettavissa Sulasolin nuottimyymälästä 2,50 euron kappalehintaan (linkki Sulasolin verkkokauppaan). Tiedotamme Mestarimerkkilaulujen uuden painoksen ilmestymisestä julkaisuaikataulun tarkentuessa.