Mestarimerkkilaulut taas saatavana!

Suomen Mieskuoroliiton Mestarimerkkilaulujen uudistettu 2. laitos on ilmestynyt! Uudistetun laitoksen myötä mestarimerkkikokonaisuuteen on tehty  yhden laulun muutos: nro 12 Liljankukka kullankeltainen (Paavo Heininen) vaihtuu Juuso Vanosen sovitukseen Lasse Mårtensonin klassikosta Laiskotellen. Tämän lisäksi uuteen painokseen on korjattu painovirheitä. Julkaisun jäsenhinta säilyy ennallaan 28 eurossa (muille kuin jäsenille 33 euroa).

Siirtymäaika uuteen painokseen on vuoden 2017 loppuun saakka, ja tänä aikana mestarimerkkitentteihin käy lauluista kumpi tahansa, Liljankukka kullankeltainen tai Laiskotellen. Laiskotellen-laulun irtonuotti on myös ostettavissa Sulasolin nuottimyymälästä 2,50 euron kappalehintaan (tilaukset: ).