Laulukauden avaus käynnistää mieskuorojen syksyn

Mieskuorojen laulukausi käynnistetään jälleen elokuussa jo perinteeksi muodostuneella Laulukauden avauksella. Kampanja starttaa keskiviikkona 5.8., jolloin myös päivitetty kampanjasivusto osoitteessa www.mieskuoro.fi/laulamaan avautuu, ja se jatkuu koko alkusyksyn ajan.

Uutena elementtinä tämänvuotisessa Laulukauden avauksessa on Facebookissa toteutettava videokampanja, johon kutsumme mukaan kaikki jäsenkuoromme. Käykää koko kuoron tai vaikkapa kvartetin kanssa laulamassa jokin kuorolle tärkeä laulu kuorolle merkityksellisessä paikassa. Kuvatkaa laulu videolle ja lähettäkää se liiton Facebook-sivulle www.facebook.com/mieskuoroliitto (sekä luonnollisesti kuoron omalle FB-sivulle ja muihin tiedotuskanaviin). Videoita voi lähettää 5.8.–11.9.2015, eniten tykkäyksiä saanut video palkitaan! Julkaisemme elokuussa myös uutta liiton toteuttamaa videomateriaalia, pysy kuulolla!

Tuttuun tapaan listaamme Laulamaan!-sivustolle myös
- kuoron nimi
- kuoron verkkosivujen ja/tai Facebook-sivun osoite
- linkki kuoron omaan rekrytointivideoon tai muuhun jäsenhankintamateriaaliin
- koelaulujen tai avoimien harjoitusten päivämäärä ja paikka
- viikoittaisten harjoitusten aika, paikka ja alkamispäivä
- yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Liiton toimistoon 22.6. mennessä toimitetut tiedot päivitetään uudelle sivustolle ennen toimiston kesälomaa. Jos tarkka pääsykoepäivä ei ole vielä juhannuksen jälkeen tiedossanne, voitte ilmoittaa nyt osan tiedoista ja tarkentaa niitä myöhemmin. Huom! Päivityksiä ei kuitenkaan tehdä toimiston kesäloman aikana 2.7.–23.8.2015.