Kesäkuun jäsentarjous: t-paidat vain 10 euroa/kpl!

Kesäkuun jäsentarjouksen myötä toivomme samalla kelien hieman lämpenevän: mustat t-paidat Peruskallio- ja Mieskuorossa on munaa! -painatuksilla nyt vain 10 euroa/kpl (norm. 15 euroa)!

Rakkaimpia mieskuorosäveltäjiä esittelevästä Peruskallio-paidasta on saatavilla koot M sekä XL-XXL ja Mieskuorossa on munaa! -paidasta koot S-XXXL, jälkimmäisestä myynnissä on myös naisten kokoja! Paidat ovat laadukkaita Fruit of the Loom Valueweight -malleja 100 % puuvillaa.

Muista myös pysyvästi alennetut Madetoja-paidat: musta t-paita 10 euroa (aikaisemmin 15 euroa) ja oranssi huppari vain 22 euroa (aikaisemmin 30 euroa)!

Tarjoushinnat ovat voimassa Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuoroille je niiden laulajille viimeistään 2.7.2017 tehtyihin tilauksiin. Tuotteiden tilaukset Suomen Mieskuoroliiton toimistoon puhelimitse 010 8200 236, sähköpostitse tai FB-viestillä. Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään toimituskulut 6,90 euroa/tilaus.