Maaliskuun jäsentarjous: punainen ja musta liittosolmio vain 15 euroa!

Maaliskuun jäsentarjouksena on mahdollisuus täydentää mieskuoroteemaisia asusteita: Suomen Mieskuoroliiton punainen ja musta liittosolmio vain 15 euroa/kpl, lisäksi yli 20 kpl tilauksiin 10 % lisäalennus! Punainen liittosolmio soveltuu käytettäväksi missä vain ja vaikkapa koko kuorolle osaksi esiintymisasua, musta solmio taas sopii erityisesti hautajaiskäyttöön. Molemmissa solmioissa on kudottu kukkologollinen kuosi ja valmistusmateriaali on polyesteri. Solmiot on valmistanut suomalainen Petrifun.

Tarjous on voimassa viimeistään 31.3.2017 tehtyihin tilauksiin. Liittosolmioita myydään vain Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuoroille ja niiden jäsenille. Tilaukset liiton toimistoon puhelimitse 010 8200 239 tai sähköpostitse . Postitse toimitettaviin tilauksiin lisätään painon mukaan määräytyvät postikulut. Punaisen solmion normaalihinta on 18 euroa ja mustan 20 euroa. Aiemmin valikoimassa ollut sininen solmio on loppuunmyyty.