Erikoistarjoukset kuorokoulujen järjestäjille ja osallistujille!

Syksyn ensimmäisessä Sulasol-lehdessä 3/2017 kerrotaan kuorokoulujen järjestämisestä. Tämä koulutusmalli madaltaa kynnystä liittyä mieskuoroon, lisää nykyisten kuorolaisten taitoja ja tuo positiivista näkyvyyttä ja pöhinää kuoron ympärille. Jutun voi lukea sähköisessä muodossa täältä: Sulasol 3/2017 (s. 32-33).

Suomen Mieskuoroliitto tarjoaa kuorokoulujen järjestäjille Mies, kuoroon! -nuottikokoelman puoleen hintaan eli vain 6 euroa/kpl. Kerro tilausta tehdessäsi, missä, milloin ja millaisilla tavoitteilla kuorokoulu järjestetään. Alennushinnalla kirjoja voi tilata vain kuorokoulun osallistujamäärän verran.

Mies, kuoroon! soveltuu johdatukseksi mieskuorolaulun saloihin ja oppimateriaaliksi kuorokouluihin. Kirjan johdannossa luodaan lyhyt katsaus mieskuorolaulun historiaan ja nykypäivään sekä laulamisen henkisiin ja fyysisiin ulottuvuuksiin. Johdantoa seuraavissa kolmessa osiossa esitellään 14 perinteistä tai uudempaa mieskuorolaulua, joiden vaikeustasoissa on pyritty ottamaan huomioon kirjan käyttäjien hyvinkin erilaiset lähtötasot. Mukana on sekä 2–3-äänisiä yksinkertaisia lauluja mieskuoroharrastuksen aloittelijoille että haastavampia lauluja edistyneemmille. Laulujen lomassa 11 entistä tai nykyistä mieskuorolaista ja lauluyhtyettä kertoo omin sanoin suhteestaan mieskuorolauluun ja sen eri vivahteisiin.

Liiton jäsenkuorojen järjestämien kuorokoulujen osallistujille tarjoamme lisäksi ensimmäisestä henkilökohtaisesta tuotetilauksesta 20 % alennuksen kaikista liiton tuotteista. Jos kuorokoulun osallistujat tekevät liiton tuotteista yhteistilauksen, on alennus peräti 25 %. Kuorokoulun järjestäjä, pyydä alennuskoodit osallistujia varten liiton toimistosta!

Lisätietoja ja tilaukset: Suomen Mieskuoroliiton toiminnanjohtaja Aino Herranen, , puh. 010 8200 236.