Edustuskuoro Liiton Miehet

Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miesten toiminta käynnistyi kesällä 2017. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 26 laulajaa eri puolilta Suomea aina Helsingistä Ouluun ja Porista Joensuuhun. Edustuskuoron johtajana toimii itseoikeutetusti liiton taiteellinen johtaja Paavo Hyökki.

Liiton Miesten seuraava harjoitusperiodi järjestetään Joutsenon mieskuorokursseilla 27.6.-1.7.2018. Koelaulut tätä periodia varten on jo järjestetty, seuraavan kerran Liiton Miehiin voi pyrkiä Joutsenon kesäkurssien yhteydessä.

Liiton Miesten aiempaan toimintaan ja ohjelmistoon voi tutustua tarkemmin täältä. Lisätietoja kuoron toiminnasta saa liiton toimistosta!

Liiton Miehet ja Paavo Hyökki Talvipäivien mieskuorogaalassa Mikkelissä 24.3.2018. Kuva: Aino Herranen.