Talvipäivät 4.–5.3.2017 Helsinki–Tallinna-risteilyllä

Liiton seuraavat Talvipäivät järjestetään 4.–5.3.2017 Helsinki–Tallinna-risteilyllä. Talvipäivien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 31.1.2017 saakka tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä! Edelliset risteily-Talvipäivät järjestettiin maaliskuussa 2014 Turun ja Tukholman välillä, ja nyt aika onkin kypsä tämän hyväksi havaitun konseptin toistamiseen. Tapahtuma on tällä kertaa seminaarimuotoinen ja suunnattu erityisesti jäsenkuorojen puheenjohtajille, taiteellisille johtajille ja muulle hallintoväelle. Luvassa on sekä hallinnollista että taiteellista ohjelmaa. Myös kokonaiset kuorot ja avecit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Seminaarin teemoihin voi tutustua täällä.

Talvipäivät toteutetaan yhteistyössä Viking Linen kanssa. Lähtö Helsingistä on lauantaina 4.3.2017 klo 11.30 m/s Viking XPRS:llä. Majoitus, seminaariosuus ja liittokokous järjestetään Sokos Hotel Virussa Tallinnassa. Helsinkiin palataan sunnuntaina 5.3.2017 klo 19. Päivien alustavaan aikatauluun voi tutustua täällä.

Tapahtuman osallistumismaksu on 199 euroa henkilöltä. Hinta sisältää laivamatkat, buffetruokailun laivalla sekä meno- että paluumatkalla, majoituksen Sokos Hotel Virussa kahden hengen huoneessa, karonkkaillallisen, aamiaisen sekä seminaarin ohjelman. Majoitus yhden hengen huoneessa on mahdollista 35 euron lisämaksusta. Tapahtumaan tulee ilmoittautua 31.1.2017 mennessä liiton verkkosivujen kautta sähköisellä lomakkeella. Huom! Suomen Mieskuoroliiton liittokokoukseen osallistuminen edellyttää sekä ilmoittautumista Talvipäiville että valtakirjan palautusta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä.

Talvipäivien osallistujien on mahdollisuus vierailla paikallisten kuorojen konsertissa lauantai-iltana 4.3.2017 klo 19. Konserttia on järjestämässä veljesliittomme Eesti Meestelaulu Selts. Konsertti pidetään Kultuurikatelissa (Põhja puiestee 27, Tallinna) noin kilometrin päässä Sokos Hotel Virusta.

Nuoren miehen/naisen ajatuksia
Sävellys: Rasmus Puur
Lavastus: Priit Võigemast

Kuorot: Rahvusooper Estonian nuorten miesten kuoro, Tyttökuoro Kammerhääled ja Kamarinaiskuoro Sireen   Johtaa Hirvo Surva ja Ingrid Roose

Kesto: n. 1 h 20 min

Konserttiliput maksavat 18 euroa, ja ne on varattava 31.1.2017 mennessä. Konserttiliput laskutetaan osallistujilta Talvipäivien osallistumismaksujen yhteydessä. Konsertista johtuen seminaari päättyy ennakkoon ilmoitettua hieman aiemmin ja karonkka alkaa hieman myöhemmin. Konsertin sijaan Talvipäivien osallistujat voivat myös viettää aikaa omatoimisesti hotellilla tai kaupungilla seminaarin ja karonkan välissä.

Talvipäivien osallistujat voivat halutessaan tavata Eesti Meestelaulu Seltsin väkeä sunnuntaiaamuna 5.3.2017 ennen klo 12 alkavaa liittokokousta. Jos tapaaminen kiinnostaa, ilmoittakaa siitä meille 31.1.2017 mennessä. Tapaamisaika ja -paikka tarkentuvat myöhemmin, mikäli halukkaita on.

AVEC-OHJELMA

Talvipäiville saapuvien avecien on mahdollista viettää aikaa lauantaipäivän seminaarin aikana Tallink Spa & Conference Hotelin kylpyläkeskuksessa (Sadama 11 a) noin kilometrin päässä Sokos Hotel Virusta. Kahden tunnin lippu kylpylään maksaa 15 euroa (Club One -kortilla 10,60 euroa), lisäaika 3 euroa/30 minuuttia. Varaukset on tehtävä etukäteen 31.1.2017 mennessä ja ne maksetaan itse paikan päällä. Lisäksi voi varata etukäteen esimerkiksi seuraavia hoitoja (hinnat riippuvat henkilömäärästä):

- Selkä-, pää- tai jalkahieronta, 25 minuuttia
- Magnesiumöljyhieronta selkään, 25 minuuttia
- Klassinen vartalohieronta, 55 minuuttia
- Nopea superkosteuttava kasvohoito hieronnalla, 25 minuuttia

Lisätietoja kylpylähoidoista liiton toimistosta!