Suomen mieskuoroliitto
Suomen mieskuoroliitto
Suomen mieskuoroliitto
Valikko

Oktoberfest 2018


Liitto järjestää ensi syksynä Suomen äänekkäimmän Oktoberfestin päätapahtuman Tampereella yhteistyössä Mieskuoro Laulajien kanssa. Tapahtuma toteutetaan lauantai-iltana 6.10.2018 klo 18 alkaen, ja tapahtumapaikkana on Mieskuoro Laulajien Laulumaja (Takojankatu 1).

Suomen äänekkäintä Oktoberfestiä vietetään perinteiseen tapaan ruuan, juoman, mieskuorolaulun ja hyvän seuran merkeissä. Mukaan voi tulla yksin tai isommalla porukalla ja ilman muuta kaikki mieskuorolaulusta kiinnostuneet avecit, ystävät ja tuttavat ovat tervetulleita mukaan!

Osallistumismaksu tapahtumaan on 30 euroa/hlö, sisältäen sisäänpääsyn sekä ruoka- ja juomapaketin. Tapahtuman osallistujat voivat myös ostaa viime syksynä ilmestyneen Juomalauluja II -nuottikokoelman 19 euron kappalehintaan. Nuotit, ruoan ja juoman saa siis yhteensä vain 49 eurolla.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 16.9.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/forms/xKvRUryR0PpdliJv2 Lämpimästi tervetuloa mukaan mieskuorosyksyn äänekkäimpään juhlaan!

Lauantaina 6.10.2018 kannattaa saapua paikkakunnalle hyvissä ajoin: yhtenä menovinkkinä Tampereen Teatterin päivänäytös Ulkomaalainen-komediasta klo 14.30 alkaen! Lue lisää ja varaa liput: https://tampereenteatteri.fi/naytelma/ulkomaalainen/

Tampereen Oktoberfest-tapahtuman osallistujille on varattu majoituskiintiö 6.-7.10.2018 Holiday Inn Tampere Central Stationista (Rautatienkatu 21, 33100 Tampere). Huoneiden hinnat ovat 88 euroa/1hh ja 108 euroa/2hh, tarjoushinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan 28.9.2018 saakka. Majoitusten varaukset suoraan hotelliin tunnuksella "Suomen Mieskuoroliitto": puh. 03 4108 1625, sähköposti  .

Oktoberfest-tapahtuman voi myös järjestää omalla paikkakunnalla tilaisuuteen sopivassa ravintolassa tai kapakkakierroksena. Tampereen tapahtumaa voi myös seurata kotisohvalta, lisätietoja videolähetyksestä on luvassa syksyllä!