Oktoberfest 2017

Joensuu
Lauantai 14.10.2017 klo 19
Ravintola Kerubi

Perjantai 20.10.2017 klo 18 (huom! eri päivä!)
Helsingin Suomalaisen Klubin ravintola

* * *

Suomen Mieskuoroliitto kutsuu jälleen jäsenkuoronsa järjestämään Oktoberfest-tapahtumia eri puolilla Suomea lauantaina 14.10.2017. Tavoitteenamme on lokakuun puolivälissä koko Suomen kattava ketju mieskuorotapahtumia.

Toimi näin: neuvottele teemaan sopivan olutravintolan tai pubin kanssa tapahtuman järjestämisestä omalla paikkakunnalla. Sovi juomatarjoiluista ja mahdollisista ruokajärjestelyistä ja kerää tarvittaessa ilmoittautumiset ennakkoon. Varmista myös, että ravintolassa saa laulaa. Tapahtuman voi toteuttaa myös kiertämällä useammassa ravintolassa. Laulun lomassa vaihdellaan mieskuorokuulumisia ja nautitaan teeman mukaisesti hieman huurteista kunkin oman valinnan mukaan. Kun suunnitelmat ovat valmiina, ilmoita oman paikkakuntasi Oktoberfestin tiedot liittoon. Tapahtuman voi toki järjestää vain oman kuoron kesken, mutta mukaan kannattaa kutsua esimerkiksi liiton aluevaltuutetun avustuksella myös muita lähialueen mieskuorolaisia. Oktoberfest on myös mainio tilaisuus houkutella mukaan mieskuorotoimintaan uusia laulajia ja kiinnostunutta yleisöä!