Osallistu kampanjaan!

Mieskuorojen syksyn käynnistää elokuussa 10.8.2017 alkaen jo perinteeksi muodostunut Laulukauden avaus -tempaus. Kutsumme tänäkin vuonna kaikki jäsenkuoromme mukaan Laulukauden avaukseen videokampanjan merkeissä! Käykää koko kuoron tai vaikkapa kvartetin kanssa laulamassa jokin kuorolle tärkeä laulu kuorolle merkityksellisessä paikassa. Kuvatkaa laulu videolle ja lähettäkää se liiton Facebook-sivulle (sekä luonnollisesti kuoron omalle FB-sivulle ja muihin tiedotuskanaviin). Videoita voi lähettää 10.8.–21.9.2017, ja eniten tykkäyksiä saanut video palkitaan!

Jäsenkuorojemme syksyn koelaulutietoja keräämme tänä vuonna liiton Facebook-sivulle. Lähetä siis oman kuorosi koelaulujen tai avoimien harjoitusten tiedot suoraan liiton FB-sivulle https://www.facebook.com/mieskuoroliitto/ tilaisuuden lähestyessä, joko videon kanssa tai ilman! Liiton FB-sivulle voi lähettää myös oman kuoron mainoskuvia ja muuta rekrytointimateriaalia.