Laulamaan!

Pidätkö klassisesta musiikista ja ylväästä mieskuorolaulusta suurtapahtumineen? Vai oletko kenties oopperan tai operettien ystävä, vai sittenkin vaikkapa tangojen ja kevyemmän musiikin perään? Vai innostutko kuitenkin kaikkein eniten popin tai rockin kotimaisten ja ulkomaisten suurtähtien tuotannosta? Nämä kaikki ovat mahdollisia mieskuoron riveissä!

Ympäri maan levittäytyneet noin 110 Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuoroa laulavat tänä päivänä musiikkia laidasta laitaan, joten oli musiikkimakusi mikä hyvänsä: tervetuloa laulamaan mieskuoroon! Riittää, että olet hyvä tyyppi ja musiikin harrastamisesta innostunut MIES, joka haluaa tulla mukaan samanhenkiseen porukkaan viihtymään ja kehittymään kiinnostavien haasteiden parissa.

Syksyn 2017 Laulukauden avaus -kampanja käynnistyy 10.8.2017. Jos etsit sitä oikeaa mieskuoroa, käy tutustumassa jäsenkuorojemme verkkosivuihin täällä ja seuraa myös videokampanjaa FB-sivumme kautta! Jos taas kuorosi etsii uusia laulajia, lue täältä, miten voit olla mukana tämänvuotisessa Laulukauden avauksessa!

Lisäinformaatiota mieskuorolaulusta ja sen olemuksesta löydät täältä tai muualta Suomen Mieskuoroliiton internetsivuilta. Yle Areenaan muutama vuosi sitten kerättyjen mieskuoroanekdoottien kautta pääset tutustumaan myös kuorotoimintaan kulissien takaa...

Treeneissä nähdään!